ANTIQUARIAAT 'De Pauw'

Gespecialiseerd in:

Nederlandse proza en poëzie
Esoterie, tarot, kabbala, occultisme
Theosofie, antroposofie
Reliegie, Theologie, Christendom
Mythen, Legenden, Sagen, Sprookjes
Michiel de Ruyter

INKOOP VAN BOEKEN

Antiquariaat 'De Pauw' is een gespecialiseerd antiquariaat. Zo bieden wij bijna 5000 titels aan welke op onze hierbovenstaande specialismen betrekking hebben. Deze kunnen wij slechts aanbieden indien wij voorzien in een continue aanvoer van nieuwe boeken. Dit kunnen we echter slechts garanderen indien we genoeg mensen vinden die hun boeken (of een deel van hun bibliotheek) van de hand willen doen.

Indien U boeken hebt die U van de hand wil doen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons, ofwel door ons een mailtje te sturen of door ons te telefoneren (0118-414026 of 06-51797010) of te.
Afhankelijk van waar U woonachtig bent en de grootte van het aanbod, kan er een afspraak gemaakt worden of U even langskomt met de boeken of dat wij een bezoek brengen en uw collectie van naderbij bekijken.

Over de prijs die U krijgt voor uw boeken kunnen we zelden iets op voorhand zeggen; vele parameters bepalen ons bod: de vraag naar bepaalde boeken/genres in ons antiquariaat, de zeldzaamheid van een boek, de kwaliteit ervan etc. Daarom dat wij meestal pas een bod doen na het bekijken van uw collectie. De prijzen voor boeken die binnen onze specialisaties vallen zijn relatief hoger.

Antiquariaat ‘De Pauw'
Beursstraat 41
4381 CC Vlissingen
telefoon: 0118 414026

telefax: 0118 414905